TOP výsledky 2016 Alice Anderlové Karate Boršov

Alice Anderlová koláž

7th World Shotokan Championships BYDGOSZCZ POLAND 1-2-3 APRIL 2016 Organizace: WSF,  Alice Anderlová 3.místo

Za účasti 1770 soutěžících z 35 států světa se v Polském 7 Bydgoszczi  konalo 7 MS karate organizace WSF. Naše závodnice Alice Anderlová vybojovala v ippon shubu dorostenky BRH 3.místo.V kategorii měla 30 závodnic, prohrála jen v boji o finále s pozdější mistryní světa Turkyní 1:2. V tichosti a bez velkých reklam, fantastické výsledy pro Alici a historický úspěch pro Karate Boršov.

MISTROVSTVÍ EVROPY KARATE MLÁDEŽE JKA

ALICE ANDERLOVÁ SLAVÍ TITUL

Třetí květnový víkend patřil Mistrovství Evropy mládeže JKA, které se konalo v Srbském Niši. Své síly přijelo porovnat 450 závodníků ze třinácti zemí Evropy. Česká výprava sčítala 45 závodníků a vybojovala 6 zlatých, 5 stříbrných a 15 bronzových medailí. Jedna zlatá medaile putuje i do Českých Budějovic, kterou získala závodnice Alice Anderlová v kumite dorostenky do 14  let. Ve své individuální kategorii mněla 31 závodnic v prvním kole nastoupila proti domácí Srbce, kdy ukončila zápas před časovým limitem a dál v postupujících zápasech porazila i úřadující mistryni Evropy 2015 z Ruska. Tento úspěch byl podpořen tréninkovým úsilím a velmi dobrým výkonem a přístupem na samotném mistrovství.

Mezinárodní otevřené mistrovství ČR CAOKK

Dne 26.3.2016 hostilo město Sokolov Mezinárodní otevřené mistrovství České Republiky CAOKK, kterého se zúčastnilo přes 300 závodníků z České Republiky, Slovenska, Německa, Alžíru a Gruzie. Na tomto významném závodě startovala po delší závodní pauze i naše reprezentantka Alice Anderlová, která zde předvedla famózní výkon a vybojovala celkem 5 medailí.

Výsledky Alice Anderlové:

  • 1.místo – dorostenky kumite open
  • 1. místo – juniorky kumite open
  • 1. místo ženy – ippon shobu
  • 3. místo kata juniorky
  • 3. místo dorostenky